Horasan Belediye Gençlikspor’un hedefi 3. lig

Horasan Belediye Gençlikspor’un hedefi 3. lig

Horasan Belediye Gençlikspor’un hedefi 3. lig

Erzurum 1. Amatör Küme A grubunda namağlup liderliğini devam ettiren Horasan Belediye Gençlikspor, Erzurum Olimpik Adımlar Spor karşısında 8-0 gibi farklı galibiyet alarak hedefine bir adım daha yaklaştı.
Serkan Daş 1. Amatör Küme’nin namağlup lideri Horasan Belediye Gençlikspor yaptığı transferlerle de dikkatleri üzerine topluyor.
Kulüp Başkanı Yılmaz Yücel, kendi sahalarında oynadıkları Erzurum Olimpik Adımlar Spor müsabakasının ardından yaptığı açıklamada hedeflerinin 3. lig olduğunu söyledi.
Başkan Yılmaz Yücel, Horasanlı hemşerilerine takımlarına vermiş oldukları destekten dolayı da teşekkür etti. Hedeflerinin ilk önce Amatör Lig de Şampiyonluk, ardından 3. lig olduğunu belirten Horasan Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Yücel, Erzurum Amatör Liglerinde bugüne kadar gerçekleşmeyen transferleri de ilk kez kendilerinin gerçekleştirdiğini söyledi. Yücel, Dersimspor’dan Enes Aslan, Bursa Yenişehir Belediyespor’dan Mert Pamukkaya, Sinopspor’dan Atalay Demirbağ, Manisa Salihli Belediyespor’dan Erman Erten ve Afyon Sandıklıspor’dan Hasan Ünlü Yayla’yı renklerine kattıklarını duyurdu.


Spor 3.02.2022 09:44:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Borusan sürdürülebilirlik yol haritasını güncelledi

2

IC İçtaş İnşaat'ın Romanya'daki proje portföyü 880 milyon avroya ulaştı

3

Türkiye kozmetikte en fazla ıslak mendil ve sabun ihraç ediyor

4

Mali müşavir kurduğu tesiste topraksız safran üretimi yapıyor

5

Kanserle mücadele sürecinde başladığı glütensiz gıda üretimini kafeyle mesleğe dönüştürdü

6

Ukraynalı doktor, savaş yanıklarının tedavisinin zorluklarını anlattı

7

Mersin'de kaçak kazı yapan 3 zanlı yakalandı

8

Mersin merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

9

Adana'da iki evden ziynet eşyası çalan zanlı tutuklandı

10

Vali Yılmaz’dan Hayriye Türk’e duygulandıran çiçek jesti