Husumetli olduğu komşusunu silahla vurdu

Husumetli olduğu komşusunu silahla vurdu

Husumetli olduğu komşusunu silahla vurdu

Erzurum’da kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs aralarında husumet bulunan komşusunu tabancayla ayağından yaraladı. Saldırı anı, sitenin güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, dün akşam 22.00 saatlerinde İstanbulkapı Mahallesi’nde bulunan Şehristan sitesinde gerçekleşti. İddiaya göre, aynı mahallede oturan 2 şahıs henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 1 ay önce kavga etti. Devreye komşularının girmesiyle olay büyümeden önlendi. Daha sonra şahısların arasındaki husumetin büyümesi sonucu kimliği henüz belirlenemeyen şahıs komşusunu binadan çıkarken ayağından vurdu. Yaralanan şahıs kanlar içinde olduğu yere yıkıldı. Saldırgan ise sitenin bulunduğu alandan koşarak kaçtı.
Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla yaralı, Erzurum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için ise polis çalışma başlattı.


Yurt Dünya 14.08.2020 10:48:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Deniz Portföy, Çağla GSYF'yi hayata geçirdi

2

Mersin'de belediye çalışanının bulduğu para ve kimlik sahibine teslim edildi

3

Antalya'da çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü

4

Mersin'de "Gazze'yi Anlamak" konulu konferans düzenlendi

5

Samandağ'da otomobilin motor kısmına sıkışan kedi kurtarıldı

6

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

7

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

8

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

9

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi

10

Futbol: Trendyol Süper Lig