İbadethanelerde sterilizasyon çalışması

İbadethanelerde sterilizasyon çalışması

İbadethanelerde sterilizasyon çalışması

Ankara’nın Beypazarı Belediyesi ibadethanelerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Belediye ekipleri, yeni normalleşme süreci kapsamında ibadete açılan camilerde ilaçlama çalışmalarını periyodik olarak gerçekleştirerek vatandaşların ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapmasını sağlıyor.
İlçedeki tüm ibadethanelerin düzenli olarak temizliği yapan belediye ekipleri, ilaçlama çalışmalarını da yaparak ibadethanelerin sterilizasyon işlemleri tamamlıyor.
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan,”İlçemizdeki tüm cami ve ibadethanelerimizin temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Ardından ilaçlama çalışmalarımızı gerçekleştirerek ibadethanelerimizin dezenfeksiyon işlemlerini tamamlayarak hemşehrilerimizin ibadetlerini sağlıklı ve güvenli bir ortamda yerine getirmelerini sağlıyoruz” dedi.


Güncel 8.06.2020 12:01:49 0

İlginizi Çekebilir

1

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

2

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

4

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

6

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

7

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

8

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

9

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

Spotify yeni ofisi ve yönetimiyle Türkiye'ye olan bağlılığını güçlendiriyor