İbradı ve Akseki’yi bağlayan Halaç yoluna bakım onarım

İbradı ve Akseki’yi bağlayan Halaç yoluna bakım onarım

İbradı ve Akseki’yi bağlayan Halaç yoluna bakım onarım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İbradı ile Akseki arasındaki Halaç mevkii yolunda asfalt öncesi hazırlık çalışması yapıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri, İbradı ile Akseki arasındaki Halaç mevkii yolunda asfalt öncesi bakım onarım çalışması başlattı. Ekipler, Halaç yolunda zamanla deforme olan yolu iş makineleri ile söküyor belirlenen bölgelere büz koyuyor. Genişletme çalışması da yapılan yolda şarampoller temizleniyor. Yola dolgu malzemesi seren ekipler silindir ile sıkıştırıyor.
Alternatif güzergah
İbradı ile Akseki ilçelerini birbirine bağlayan Halaç yolu daha kısa olduğu için alternatif güzergah olarak vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. 6 kilometre uzunluğundaki Halaç yolu çalışmaları tamamlandığında konforlu hale gelecek. Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi ekipleri İbradı’da sorumluluk alanında olan mahalle yollarında kış hazırlıklarını tamamladı.


Güncel 28.11.2021 12:30:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı