İÇİŞLER BAKAN YARDIMCISI ERSOY VE ORGENERAL ÇETİN OSMANİYE'DE

İÇİŞLER BAKAN YARDIMCISI ERSOY VE ORGENERAL ÇETİN OSMANİYE

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte Osmaniye Valiliğini ziyaret etti.İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Valilik önünde Vali Ömer Faruk Coşkun, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İçişleri Bakanlığına bağlı kamu kurum müdürleri tarafından karşılandı.
İlk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin daha sonra Valilik makamında Vali Ömer Faruk Coşkun ile bir süre görüştü. Ziyarette Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş da yer aldı. Valilik makamında gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Ömer Faruk Coşkun, "Sayın Bakanımızı ve Jandarma Genel Komutanımızı ilimizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz."dedi. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ise Vali Coşkun’a nazik ev sahipliği nedeniyle teşekkür ettiler.
Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Osmaniye programlarının devamında, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundular.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 26.10.2019 10:24:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği