ICPAM-VAN 2020 Konferansı başladı

ICPAM-VAN 2020 Konferansı başladı

ICPAM-VAN 2020 Konferansı başladı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi işbirliği ile ‘3rd International Conference on Pure and Applied Mathematics’ (ICPAM-VAN 2020) isimli konferans başladı.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Fen Fakültesi Matematik Bölümünün düzenlediği bilimsel organizasyon çerçevesinde 3-5 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılan “online” konferansa Van YYÜ Rektörü Hamdullah Şevli de online olarak katıldı. YYÜ Fen Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr Cemil Tunç’un online olarak yönettiği konferansta, 10 ülkeden çağrılı konuşmacı, 17 ülkeden farklı 200 katılımcı 120 bildiri sundu.
Türkiye’den 37 üniversitenin yer aldığı konferansa; Almanya, Ukrayna, Pakistan, Japonya, Bulgaristan, Çekoslovakya, Sırbistan, Ürdün, Fas, Rusya, Hindistan, İran, Irak, Avusturya, Nijerya ve Güney Afrika ülkelerinden akademisyenler katıldı.


Güncel 4.09.2020 16:24:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Doktor önerisi olmadan serum taktırılmamalı

2

Adana'da 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

3

Kahramanmaraş'ta silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 1 zanlı tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

5

Yeşilay, Akseki'de anaokulu öğrencilerine yönelik sağlıklı yaşam etkinliği düzenledi

6

Osmaniye’de 4 dakika arayla iki deprem

7

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

8

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

9

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

10

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı