İHA ve TGRT Haber’e ödül

İHA ve TGRT Haber’e ödül

İHA ve TGRT Haber’e ödül

İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber’de yayınlanan Günaydın Türkiye programı ödüllendirildi.

5. Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Sanat, cemiyet, spor ve medya dallarında birçok ödül takdim edildi. Sanat, spor ve iş dünyasından tanıdık isimlerin yer aldığı ve Kadir Çöpdemir ile Özge Ulusoy’un sunduğu organizasyonda İHA ve TGRT Haber medya dallarında ödüle layık görüldü.

İHA ve TGRT Haber’e ödül
Birçok kategoride ödüllerin verildiği gecede ‘Yılın Haber Ajansı’ olarak İHA seçildi. İHA adına ödülü Ekonomi Haberleri Editörü Ali Canberk Özbuğutu aldı.

Yılın Haber Programı kategorisinde ise birinciliği TGRT Haber’de haftaiçi her gün saat 07.00’de sunuculuğunu Aslı Hünel ve Cem Küçük yaptığı Günaydın Türkiye elde etti. Aslı Hünel ve Cem Küçük programlarından dolayı katılamadığı gecede ödülü program adına Günaydın Türkiye ekibinden Niyazi Hancı aldı. Hancı yaptığı konuşmada herkese teşekkürlerini sundu.


Güncel 20.11.2021 10:33:14 0
Anahtar Kelimeler: iha ve tgrt haber’e ödül

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu