İhlas Koleji “eğitimde kalite” ödülüne layık görüldü

İhlas Koleji “eğitimde kalite” ödülüne layık görüldü

İhlas Koleji “eğitimde kalite” ödülüne layık görüldü

İhlas Koleji LOB’IN TURKEY tarafından “Hayata Değer Katanlar” konseptiyle düzenlenen 36. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi’nde eğitim alanında ödül aldı.
Beşiktaş’ta bulunan Swiss Otel’de gerçekleştirilen organizasyona iş ve medya dünyasının önemli kurumlarının yöneticileri ve temsilcileri katıldı. Zirvede “Eğitim Alanında Hayata Değer Katanlar” kategorisinde ödül alan İhlas Kolejinin Genel Müdürü Bedri Yeltekin, LOB’IN Turkey’e teşekkür ederek, ödülü tüm İhlas Koleji ailesi adına aldığını ifade etti.
Başarının bir ekip işi olduğuna vurgu yapan Yeltekin, İhlas Koleji olarak konusunda uzman eğitimci kadroları ile çalışmakta olduklarının altını çizdi. “Her platformda vurguladığım gibi eğitim bir gönül işidir. Gönülden yaparak çocuklarımıza katkıda bulunmak ve onları geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz. Onlara her türlü imkanı sağlamak bizim vazifemiz. Onların başarıları ile biz mutlu oluyoruz.” diyen Yeltekin, kalitenin başarıyı getirdiğini söyledi.


Eğitim 9.05.2023 14:02:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

3

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

6

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

8

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

10

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu