İhsaniye’de iftarını açan kan bağışı için Kızılay’ın yolunu tuttu

İhsaniye’de iftarını açan kan bağışı için Kızılay’ın yolunu tuttu

İhsaniye’de iftarını açan kan bağışı için Kızılay’ın yolunu tuttu

AFYONKARAHİSAR (İHA) – Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde Türk Kızılay’ı tarafından iftar sonrasında kan bağışı kabul edildi. İlçede orucunu açan vatandaşlar deyim yerindeyse adeta kan bağışı yapmak için Kızılay’ın yolunu tutarken, 5 saat gibi kısa sürede 35 ünite kan bağışı yapıldığı öğrenildi.
İhsaniye ilçesinde Kızılay, kan bağış noktası kurdu. İftardan sonra gerçekleşen kan bağışına, jandarma ve emniyet personeli, imamlar, öğretmenler başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.
Kan bağışında bulunan jandarma personeli Sabri Bezirhan, sürekli kan bağışında bulunduğunu kaydederek, kan vermenin sağlık bakımından iyi olduğunu belirtti.
Polis memuru Ali Altınöz ise herkesin kay bağışı yapması gerektiğine dikkat çekerek, “Personel tarafından ilgiyle ve hijyenik ortamda kanımızı alıyorlar ve gerekli yerlere ulaştırdıklarını düşünüyoruz ve herkese kan bağışı yapmalarını öneriyoruz” dedi.
Kızılay’da görevli Dr. İsa Karakaya, İhsaniye halkının kan bağışı konusunda duyarlı olduğuna dikkat çekerek, yaklaşık 5 saatlik bir süre içerisinde 35 ünite kan bağışı topandığını dile getirdi.


Güncel 23.04.2021 14:49:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: