İhtiyaç sahipleri Sevince Mağazasından giyinecek

İhtiyaç sahipleri Sevince Mağazasından giyinecek

İhtiyaç sahipleri Sevince Mağazasından giyinecek

Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların kıyafet ihtiyacını karşılayacak Sevince Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.
Çayırova Belediyesi; yardıma muhtaç, sosyal güvencesi olmayan vatandaşların kıyafet ve ayakkabı ihtiyacını karşılayacağı Sevince Mağazasını hizmete açtı. Mağazanın açılış törenine; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, dernek başkanları ile muhtarlar katıldı.
Törende konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Bugün aslında 2019 yılının nisan ayında göreve geldiğimiz ilk hafta başlattığımız bir iyiliğin, güzelliğin diğer bir aşamasına geçiyoruz. Göreve geldiğimizde Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’müzü kurduk. Çayırova’mızda yaşayan ihtiyaç sahibi her bir vatandaşımıza dokunalım istedik. Tüm Çayırova’yı tarayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştık. ’Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışıyla hareket ediyoruz. Hedefimiz, çalışma anlayışımız ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin rencide olmadan bu hizmetlerden faydalanması. Bu anlayışla bugün Sevince Mağazamızı açıyoruz. Hedefimiz iyilik yapmak. Bunu yaparken de rencide olmadan vatandaşlarımızın gönlünü kazanarak yol yürümek" dedi.
Toplam 250 metrekare alanda 3 kattan oluşan Sevince Mağazası içinde; çocuk reyonu, kadın reyonu ve erkek reyonu bulunuyor. Her katta mevsim şartlarına uygun olarak hazırlanan kıyafetler ihtiyaç sahiplerini bekliyor. Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde sisteme kayıtlı olan ihtiyaç sahibi aileler randevu sistemi ile mağazaya gelerek kıyafet ihtiyaçlarını diledikleri şekilde karşılayabilecek. Barkod sisteminin uygulandığı mağazaya hayırseverler bağışta bulunuyor.


Güncel 16.03.2022 16:55:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi

3

Antalya'da yolcu otobüsü şarampole devrildi

4

Adana, Hatay, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Niğde'de 287 bin 254 su kuşu sayıldı

5

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

6

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan 117 saat sonra kurtarılan Zeliha, öğretmenlik hayaline protez bacakla ilerliyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde hasar gören Kahramanmaraş'taki altyapı sil baştan yapılıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Sağlıkçı olarak geldiği deprem bölgesine 21 kütüphane, 135 bin kitap kazandırdı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremden sonra inşa edilen hastanede 2 yılda 73 bin ameliyat gerçekleştirildi