HATAY (AA) - BURAK MILLI - TFF 1. Lig'i lider tamamlayip sampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Atakas Hatayspor, ligin ilk haftasinda evinde karsilasacagi geçtigimiz sezonun Süper Lig sampiyonu Medipol Basaksehir karsisinda sevinen taraf olmak istiyor.
Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, AA muhabirine yaptigi açiklamada, takimin saglikli bir hazirlik kampi geçirdigini söyledi.
Fiziksel olarak takimi iyi bir seviyeye getirdiklerini belirten Erdogan, maç haftasina girildigini hatirlatarak transfer çalismalarinin da sürdügünü kaydetti.
Erdogan, takimda hem sayisal hem de rekabeti arttirmak için birkaç takviyeye daha ihtiyaçlari oldugunu, bununla ilgili çalismalarin yapildigini aktardi.
Ligde kalici olmak istediklerine vurgulayan Erdogan, "Önce saglam bir sekilde lige baslamak istiyoruz. Kalici olmak istiyoruz. Toplayabildigimiz kadar puanlari toplayip insallah ilk 10 içerisinde ligi bitirmek istiyoruz." degerlendirmesinde bulundu.
- "Pes etmeyen bir oyuncu grubunu taraftara gösterecegiz"
Ligin ilk haftasinda, 1. Lig sampiyonu ile Süper Lig sampiyonunun eslesmesiyle ilgili "tesadüf oldu" diyen Ömer Erdogan, ev sahibi olmanin avantajini sahaya yansitmak istediklerini söyledi.
Her maçin kendince zor oldugunu belirten Erdogan, söyle konustu:
"Savasan, mücadele eden ve pes etmeyen bir oyuncu grubunu taraftara gösterecegiz. Geçen senenin 1. Lig sampiyonu ile Süper Lig sampiyonu ilk hafta karsilasacak. Bizim içinde kendimizi göstermek ve ölçmek adina iyi bir motivasyon. Futbolun dogrularini en iyi sekilde yaparsak istedigimiz sonuçla ayriliriz. Ikinci hafta Fenerbahçe'ye gidecegiz. Dedigim gibi bu tür maçlarin hem artilari hem de eksileri oluyor. Biz olumlu olarak görüyoruz. Eninde sonunda bütün rakiplerle ligde karsilasacagiz. Ha ilk hafta ha son hafta karsilasmisiz. Önemli olan bizim sahada verecegimiz mücadele, girecegimiz savas nasil sonlanacak o çok önemli. Ben oyuncularima bu konuda güveniyorum. Gidisatimiz çok olumlu insallah bunu da ligde gösteririz."
Atakas Hatayspor, 14 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'da kendi evinde Medipol Basaksehir'i konuk edecek.