İkiçeşmelik Mahallesi’ne 22 bin metrekare yol yapılacak

İkiçeşmelik Mahallesi’ne 22 bin metrekare yol yapılacak

İkiçeşmelik Mahallesi’ne 22 bin metrekare yol yapılacak

Altyapısı bütünüyle yenilenen İkiçeşmelik Mahallesi’nde sıra üstyapı çalışmalarına geldi. Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 22 bin metrekarelik yol yapılacak olan mahallede asfaltlama için ön hazırlıklar başladı.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in öncülüğünde kentin en eski mahallerinden olan İkiçeşmelik’te başlatılan yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilgili kurumlarla iş birliği ve koordinasyon içerisinde sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgede bulunan sokakların tüm altyapı çalışmaları tamamlandı. Bugüne kadar ASKİ ekipleri tarafından mahalleye 2 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı, Kuşadası Belediyesi ekipleri tarafından ise 2,5 kilometre yağmur suyu hattı döşendi. AYDEM tarafından elektrik, Telekom tarafından telefon ve internet alt yapıları yenilenen İkiçeşmelik Mahallesi’nde Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım çalışmalarına başladı.
İlk olarak 638 Sokak’a pilent mix (PMT) tabakası seren ekipler, asfalt hazırlık işlerine 602, Küçük köy ve Güneş sokaklarda devam edecek. Önümüzdeki hafta içinde ise bölgede asfaltlama çalışmalarına başlanacak. Çalışmalar kapsamında bölgede 16 bin metrekaresi sıcak asfalt, 6 bin metrekaresi ise parke taşı olmak üzere toplam 22 bin metrekare yol yapım çalışması yürütülecek. Çalışmaların ardından İkiçeşmelik Mahallesi’nin uzun yıllardır devam eden yol sorunu sona ermiş olacak.


Güncel 6.08.2021 17:30:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu