İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 3. olağan toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 3. olağan toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 3. olağan toplantısı yapıldı

Kırşehir’de, İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2020 Yılı 3. Olağan toplantısı yapıldı.
Vali İbrahim Akın’ın başkanlığında yapılan toplantıda, il genelinde istihdam ve işsizliği azaltıcı konular görüşüldü.
Valilikte düzenlenen toplantı da konuşan Vali İbrahim Akın, il düzeyinde istihdamı artırmaya ve işsizliği azaltmaya yönelik olarak alınacak tedbirleri görüştüklerini söyledi.
Kırşehir’de, işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılmasına yönelik politikalar belirlemek, koruyucu ve geliştirici tedbirler almak üzere düzenlendiğini belirten Vali İbrahim Akın, “Korona virüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçiyoruz. Kontrollü sosyal hayatın devam ettiği bu günlerde gerekli tedbirleri alarak işletmelerin tam kapasite ile çalışmalarını hedeflemekteyiz. Süreç içerisinde, sıkıntılı iş kollarında olumlu bir noktaya gelmeyi ümit ediyoruz" dedi.
Toplantı, gündeminde yer alan maddelerin değerlendirilmesi ve ilgili daire müdürlerinin sunum yapmalarının ardından sona erdi.


Güncel 15.10.2020 10:44:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

2

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

3

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

5

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

6

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

7

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

8

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

9

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

10

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor