İmamoğlu’ndan çocuklara para dağıtan Erdoğan’a: Veren eli, alan el görmeyecek; parayı göstermek ayıptır!

İmamoğlu’ndan çocuklara para dağıtan Erdoğan’a: Veren eli, alan el görmeyecek; parayı göstermek ayıptır!

Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da ‘Millet Buluşması’nda konuştu.

İmamoğlu, AFAD’ın Trabzonluları “fırtına çıkacak” mesajı ile aldattığını savunurken, “Doğru bugün Karadeniz’de fırtına var. Bugün Karadeniz’de 13. Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu fırtınası var” dedi.

Seçimlere dair mesajlar veren İmamoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Kemal Kılıçdaroğlu beni İstanbul Belediye Başkanı adayı yaptı ama bunlar ne yaptı? 16 milyon İstanbullu oy verdi, Trabzonlu Ekrem İmamoğlu İstanbul’a başkan oldu ama bunlar uydurma davayla Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’nu oradan indirmeye kalktılar. Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’nu görevden almaya kalktılar. Ama bunlar neyi unuttu. Ekrem İmamoğlu’nun arkasında Trabzon var, Karadeniz var, tüm Türkiye var.

2019 seçimlerinden sonra ne dediler İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder dediler. İstanbul’u kazanan Türkiye’yi kazanır dediler onu da biz demedik. Seni gidi seni o günden anladın seçimi kaybedeceğini. Kaybedecekler çünkü bir avuç insanın kazanma dönemi bitti. 86 milyon kazanacak. Ayrışmak yok, birleşe birleşe kazacağız. Her şey çok güzel olacak diyoruz.

Deprem bölgesinde milleti aldattın AFAD bari Trabzon’da aldatma. AFAD dün attığı mesajda kuvvetli fırtına çıkacağını iddia etti. Doğru bugün Karadeniz’de fırtına var. Bugün Karadeniz’de 13. Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu fırtınası var.

(Erdoğan’a tepki) Eline bir tomar para alıp çocuğa para dağıtılmaz. Biz böyle biliyoruz. Öbür türlüsü insanı rencide eder. Veren eli, alan el görmeyecek. Parayı göstermek ayıptır!”



4.04.2023 20:37:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da dolu yağışı tarım ürünlerine zarar verdi

2

Silifke'de "Kültürün İzinde Mersin" etkinliği düzenlendi

3

Hatay'da 14 düzensiz göçmen yakalandı

4

Hatay'da sahte içki ve ham maddesi ele geçirildi

5

Muhittin Böcek Akdeniz Belediyeler Birliği başkanlığına seçildi

6

Mersin'de kontrolden çıkan otomobil bariyere saplandı

7

Reyhanlı'da tarlada çıkan yangın söndürüldü

8

Adana'da tır şoförü damada meslektaş ağabeyleri araç lastiği hediye etti

9

Mersin'deki zincirleme trafik kazasında ölü sayısı 11'e çıktı

10

Burdur'da nişanına giderken trafik kazasında ölen genç kız ve kardeşi defnedildi