İngiliz genç İslamiyet’i seçti

İngiliz genç İslamiyet’i seçti

İngiliz genç İslamiyet’i seçti

Antalya’nın Alanya ilçesinde 24 yaşındaki İngiliz Naycil Arthur, ilçe müftülüğünde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu ve Naci adını aldı.
İngiltere’de finansal denetçi olarak çalışan ve Alanya’ya iş için gelen Naycil Arthur (24), İslamiyet’ten etkilenerek araştırma yapmaya başladı. Müslüman olmaya karar veren Arthur, Alanya Müftülüğü’ne başvurdu.
Müftülük binasında gerçekleşen törende Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan ile birlikte Kelime-i Şehadet getiren Naycil Arthur, Naci adını aldı. Törenin ardından Müftü İlhan, İngiliz gence Kur’an-ı Kerim ve meali ile İslam dinini anlatan kitaplar hediye etti.

Alanyalıları nikahına davet etti
Diğer yandan Arthur, 24 Ekim tarihinde turizmci Metin Çekiç’in kızı Fehime Çekiç ile dünya evine gireceği nikah törenine bütün Alanyalıları davet etti.


Güncel 4.08.2020 15:49:10 0
Anahtar Kelimeler: ingiliz genç islamiyet’i seçti

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı

2

Polat Enerji ve KAGİDER'den "Kadın Emeğiyle Geleceği Aydınlat" projesi

3

Yandex Türkiye'nin arama sorguları bu yıl yüzde 75 arttı

4

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

5

Adana'da Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi tanıtıldı

6

Prometeon 2025 Dakar şampiyonu Macik ile işbirliğini yeniledi

7

Karmod'dan İngiltere'ye özel hazır konteyner ofis

8

Oyuncu Levent Özdilek'in annesinin cenazesi Mersin'de defnedildi

9

Burdur Valisi Bilgihan Gölhisar'da köyleri ziyaret etti

10

Yeniköy Kemerköy Enerji'nin ağaçlandırma çalışmalarına OGM'den takdir belgesi