İnönü’de binlerce kişi yağmur duası için toplandı

İnönü’de binlerce kişi yağmur duası için toplandı

İnönü’de binlerce kişi yağmur duası için toplandı

Eskişehir’in İnönü ilçesinde binlerce vatandaşın katılımıyla yağmur ve şükür duası yapıldı.
İnönü’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen yağmur ve şükür duası, bu sene de gerçekleştirildi. İlçede bulunan birçok mahallenin muhtarı ve İnönü Ziraat Odası tarafından düzenlenen yağmur ve şükür duası, İnönü Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde yapıldı. Yağmur ve şükür duasına, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Okunan ilahilerin ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından öğle namazı kılındı. Namazın ardından tarım alanlarında mahsullerin yağmura ihtiyaç duyması, daha iyi gelişebilmesi ve kuraklığın yaşanmaması için yağmur ve şükür duası yapıldı.
İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt yağmur duasını eda etmek için bir araya geldiklerini belirterek, "Allah dualarımızı kabul etsin. İnşallah hayırlı yağmurlar yağar ve İnönü’müzün bereketli toprakları daha da bereketlenir" dedi.
Yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen yağmur ve şükür duası sonrası katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.


Güncel 21.05.2023 10:45:40 0

İlginizi Çekebilir

1

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, hortumdan etkilenen Manavgat'ta çiftçilerle buluştu

2

Türkiye genelinden 230 gönüllü, zeybek kültürünü yaşatmak için Manavgat'ta buluştu

3

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

4

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

5

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

6

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

7

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

8

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

9

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı