İpekyolu’nda bahar temizliği

İpekyolu’nda bahar temizliği

İpekyolu’nda bahar temizliği

Van’ın İpekyolu Belediyesi, kar yağışlarıyla birlikte yoğun geçen kış mevsiminin ardından cadde ve sokaklarda bahar temizliğine başladı.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, kar yağışlarının bitmesi ile birlikte mahallerdeki cadde ve sokaklarda oluşan çamur, tozlanma, kirlenmelerden kaynaklı temizlik çalışmalarına hız verdi. Çalışmalarda yol kenarında görüntü kirliliği oluşturulan toz ve çamurlar Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından temizleniyor. Yollar ve kaldırımlar ise tazyikli su ile yıkanıyor.
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Kış mevsiminin bitmesiyle birlikte ana caddelerimizde oluşan çamur, tozlanma, kirlenmelerden dolayı cadde ve sokaklarımızda yıkama çalışmalarına başladık. Aynı zamanda ilçe merkezi ve mahallelerde de mıntıka temizliği çalışmaları devam ediyor. Halk sağlığını tehlikeye atabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla bu çalışmalarımız ilçe merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerimizde devam edecek” dedi.


Güncel 2.03.2023 18:54:46 0
Anahtar Kelimeler: ipekyolu’nda bahar temizliği

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor