İpekyolu’nda halk ekmek satışı başladı

İpekyolu’nda halk ekmek satışı başladı

İpekyolu’nda halk ekmek satışı başladı

Van’ın İpekyolu Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın talimatları doğrultusunda modern ekmek tesislerinde üretilen halk ekmeğin satışına başlandı.
Hijyenik ve sağlıklı şekilde gıda mühendislerinin kontrolünde üretilen ve 2 liradan satılacak olan ekmek, ilçenin merkez mahallelerinde tespit edilen noktalardaki büfelerde satışa sunuldu.
Açıklamalarda bulunan İpekyolu Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, "Bugün itibari ile ekmek satışı için 10 büfemizi hizmete sunduk. İlerleyen günlerde 10 ekmek satış büfemizi de hizmete açacağız. Halkımıza ucuz ve kaliteli ekmek ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Amacımız halkımıza her alanda faydalı hizmetler sunabilmek. Sosyal belediyecilik çerçevesinde başlatmış olduğumuz halk ekmek satış hizmetimiz tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.
Satışların ilk etapta merkez mahallelerde başladığı, ilerleyen dönemlerde ise kırsal mahallelerde devam edeceği ifade edildi.


Güncel 29.04.2022 15:16:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da oteller yılbaşına hazır

2

Sardunyanın yerli çeşitleri geliştirilerek sektöre kazandırılacak

3

Hippoterapi, özel gereksinimli bireylerin rehabilitasyonuna destek sağlıyor

4

Citroen ELO modelini tanıttı

5

Yılbaşı öncesinde çiçekçilerde hareketlilik yaşanıyor

6

Adana'da özel gereksinimli bireyler atıkları ekonomiye kazandırarak gelir elde ediyor

7

Tarihi konak, Burdur'un ilk milletvekili Mehmet Akif Ersoy’un yaşamına ışık tutuyor

8

Anamur'da koordinasyon toplantısı düzenlendi

9

Deniz Portföy, Çağla GSYF'yi hayata geçirdi

10

Mersin'de belediye çalışanının bulduğu para ve kimlik sahibine teslim edildi