İş Sanat Çarşamba Sahnesi, Haldun Taner hikayeleri ile devam ediyor

İş Sanat Çarşamba Sahnesi, Haldun Taner hikayeleri ile devam ediyor

İş Sanat Çarşamba Sahnesi, Haldun Taner hikayeleri ile devam ediyor

İş Sanat Çarşamba Sahnesi, Haldun Taner’in hikâyelerinden oluşan “İnsan Sadece Bir Araç” başlıklı dinleti ile devam ediyor.

İş Sanat’ın Bodrum Zai Yaşam’da gerçekleştirdiği İş Sanat Çarşamba Sahnesi, 7 Eylül saat 22.00’de Türk edebiyatının önde gelen kalemlerinden Haldun Taner’in hikâyelerinden oluşan “İnsan Sadece Bir Araç” başlıklı dinleti ile devam ediyor.

Mehmet Birkiye yönetmenliğindeki dinletide ‘Bayanlar 00’, ‘Konçinalar’, ‘İznikli Leylek’ ile ‘Sancho’nun Sabah Yürüyüşü’ hikâyelerini Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek seslendirirken, dinletinin müzik direktörlüğünü şef Serdar Yalçın üstleniyor.

İş Sanat Çarşamba Sahnesi, 15 Eylül’de yazar Bedia Ceylan Güzelce’nin moderatörlüğündeki ‘Sanat Sohbetleri’ ile devam edecek. 21.00’de başlayacak etkinlikte Güzelce, Prof. Dr. Gül İrepoğlu’nu ağırlayacak.


Güncel 3.09.2022 10:47:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Setur Marinaları Boot Düsseldorf 2026 Fuarı'nda yerini aldı

2

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Kahveci, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Solmaz, lojistik sektörüne yönelik teknoloji ve yapay zeka uygulamalarını tanıttı

4

Nil Venditti ve Jess Gillam İDSO DenizBank Konserleri'nde buluşacak

5

NetWork'ten "Büyük Kış İndirimi" kampanyası

6

Burdur'da şap hastalığında hayvanların ağız yaralarını iyileştiren bitkisel ürün geliştirildi

7

Mersin Anamur'da dolu tarım alanlarına zarar verdi

8

Silifke'de müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

9

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Debgici, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Şef Giuseppe Mengoli ve piyanist Cem Babacan İDSO DenizBank konserinde buluşacak