İş Sanat’ın Parlayan Yıldızları konserleri devam ediyor

İş Sanat’ın Parlayan Yıldızları konserleri devam ediyor

İş Sanat’ın Parlayan Yıldızları konserleri devam ediyor

İş Sanat’ın genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırmak için gerçekleştirdiği Parlayan Yıldızlar konserleri devam ediyor.

İş Sanat’ın genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırmak ve sanat hayatına attıkları ilk adımlarında destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği Parlayan Yıldızlar konserleri devam ediyor. İş Kuleleri Salonu’nda gerçekleşen konserlerde, 6 Şubat Pazartesi, 20.30’da Şule Berna Kontaş (çello) ve Kağan Berişa (korno) sahne alacak. Etkinliğe ücretsiz katılım için rezervasyon yapılabileceği belirtildi.

Genç çellist Şule Berna Kontaş konserde, Ludwig van Beethoven’ın 2 numaralı cello sonatını ve David Popper’ın Hungarian Rhapsody eserini seslendirecek. Parlayan Yıldızlar konserinde sahne alacak genç kornist Kağan Berişa ise Richard Strauss, Ludwig van Beethoven, Reinhold Glire’in eserlerini seslendirecek.


Güncel 1.02.2023 16:41:56 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı