İskenderun FK Sportif Direktörü Kanat: "Güzel günler bizi bekliyor"

İskenderun FK Sportif Direktörü Kanat:

İskenderun FK Sportif Direktörü Kanat: "Güzel günler bizi bekliyor"

Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden İskenderun Futbol Kulübü’nde Sportif Direktör Güney Kanat, Ağrı Spor yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, takımı güzel günlerin beklediğini söyledi.
Hafta sonu oynanan Ağrı 1970 Spor karşılaşmasını değerlendiren Sportif Direktör Kanat, "Ağrı 1970 Spor maçına 3’ü korona virüs hastası, 4’ü de prosedür nedeniyle 7 futbolcumuza kadroda yer veremedik. Bunlarla birlikte 2 futbolcumuzu da sakat sakat oynattık ve 1 kaleci ile mücadele ettik. Ağrı Spor karşısında aldığımız yenilgiden dolayı üzüntülüyüz. Lig uzun bir maratondur. Turuncu-mavili camiamızla birlikte daha güzel günlere kavuşacağız. Güzel günler bizi bekliyor" dedi.
Tüm maçlarını deplasmanda oynadıklarını vurgulayan Kanat, "Tüm gayretlerimize rağmen Futbol Federasyonu’ndan izin alarak maçlarımızı sahamızda oynayamadık. Tüm maçlarımızı deplasmanda oynamak zorunda kaldık. Diğer takımlar olduğu gibi bizler de bir an evvel sahamızda oynamayı arzu ediyoruz. Bu sözümüzün de arkasındayız. Turuncu-mavili camiamızdan biraz sabır beklemekteyiz" diye konuştu.


Spor 9.11.2020 13:43:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Jeep SUV modeli Compass'ın üretimine başladı

2

Isparta'da 35 yıldır aynı camide görev yapan imam gönüllere dokunuyor

3

Bakan Ersoy, Antalya-Alanya Doğu Çevre Yolu ve Demirtaş Kavşağı'nın açılışında konuştu:

4

Antalya'da oteller yılbaşına hazır

5

Sardunyanın yerli çeşitleri geliştirilerek sektöre kazandırılacak

6

Hippoterapi, özel gereksinimli bireylerin rehabilitasyonuna destek sağlıyor

7

Yılbaşı öncesinde çiçekçilerde hareketlilik yaşanıyor

8

Adana'da özel gereksinimli bireyler atıkları ekonomiye kazandırarak gelir elde ediyor

9

Tarihi konak, Burdur'un ilk milletvekili Mehmet Akif Ersoy’un yaşamına ışık tutuyor

10

Anamur'da koordinasyon toplantısı düzenlendi