İsmet Taşdemir: “Takımımıza yakışmayan goller yedik”

İsmet Taşdemir: “Takımımıza yakışmayan goller yedik”

İsmet Taşdemir: “Takımımıza yakışmayan goller yedik”

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından, “Oyunun özellikle ilk yarısı kafa kafaya geçti. İkinci yarı yediğimiz golün ardından beraberliği yakaladık ama takımımıza yakışmayan goller yedik maalesef“ dedi.
Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında Bodrumspor, deplasmanda Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Gençlerbirliği maçının kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu fakat istedikleri gibi değerlendiremediklerini ifade eden Taşdemir, “Oyunun özellikle ilk yarısı kafa kafaya geçti. İkinci yarı yediğimiz golün ardından beraberliği yakaladık ama takımımıza yakışmayan bir goller yedik maalesef. O golle de oyunun kontrolünü tamamen rakibin eline verdik. Sezon başından beri söylüyorum bu takımla 55 puan topladık. Çok daha farklı bütçeli takımları geride bıraktık. Geride 3 maçımız kaldı. İnşallah bu 3 maçta da bugün yapamadıklarımızı yapıp, sezon başından beri ettiğimiz mücadelenin hakkını alıp inşallah play-off ile sezonu taçlandırmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.


Spor 28.04.2023 23:29:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı