Isparta dijital içerik üreticilerini ağırladı

Isparta dijital içerik üreticilerini ağırladı

Isparta dijital içerik üreticilerini ağırladı

Isparta’yı ziyaret eden dijital içerik üreticileri, 3 gün boyunca gezdikleri yerleri sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşarak kentin tanıtımına katkı sağladı.

‘Türkiye’nin çiçek bahçesi’ olarak tanınan ve binlerce yıllık tarihe sahip kültürü, ekonomisi, turistik ve doğal güzellikleriyle son yıllarda en gözde illerden biri olan Isparta, dijital içerik üreticilerini ağırladı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda, daha çok kişiye ulaşarak kentin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla, kendi alanlarında tanınmış isimlerden oluşan dijital içerik üreticileri, 3 gün boyunca kentteki lavanta ve gül bahçeleri, Eğirdir Gölü, Kızıldağ Milli Parkı, Mada Adası, Davraz Kayak Merkezi ile İslamköy’ü gezdi.
Geziler sırasında dijital içerik üreticileri, sosyal medya hesaplarından Isparta’nın tarihi ve doğa güzelliklerini takipçileriyle paylaştı.


Güncel 3.07.2021 09:55:50 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

2

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

3

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

4

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

5

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

6

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

7

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

8

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

9

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

10

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı