Isparta'da emekli öğretmen çift 50 yıl sonra nikah tazeledi

Isparta

Isparta'da emekli öğretmen çift 50 yıl sonra nikah tazeledi

ISPARTA - Isparta'nın Gönen ilçesinde emekli öğretmen çift, evliliklerinin 50. yıl dönümünde yeniden nikah kıydırdı.

Kentin çeşitli okullarında görev yapan 67 yaşındaki Gülser ve 68 yaşındaki Yaşar Çetin Mutluay çifti, evliliklerinin 50. yıl dönümünde Göleteler Mahallesi'ndeki evlerinin önünde nikah töreni düzenledi.

Mutluay çifti, yakınları ve arkadaşlarının katıldığı törende yarım asır sonra mutluluğa yeniden "evet" dedi.

Gülser Mutluay, AA muhabirine, bu tören için eşiyle hayaller kurduklarını söyledi.

Evlilik yıl dönümlerini düğün gibi kutlayarak bir anı olarak kalmasını istediklerini belirten Mutluay, "Eşim de bu düşünceme katıldı. Birlikte böyle bir şey yaptık, çok güzel oldu." dedi.

Küçük yaşlarda gelin olduğunu ve annesi olmadığı için buruk bir düğün yaptığını anlatan Mutluay, "Eşim o yıllarda düğünümüzde çok güzel şeyler hazırladığı halde ben o burukluğu içimden atamadım. 'Keşke annesi de görseydi' diyerek bazı insanlar düğünde ağlıyordu. Çok üzülmüştüm. Ağlayarak değil, gülerek kutlamak istedim. Çok güzel oldu, gülerek kutladık." diye konuştu.



Yurt Dünya 5.08.2025 17:05:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

2

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı

3

7. Uluslararası Mersin Maratonu'nun tanıtım toplantısı yapıldı

4

Adana'da "Reel Sektör Şirketleri İçin Kur Riski Yönetimi ve Korunma" paneli düzenlendi

5

Kozan ilçesinde minibüsle çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Tarsus ilçesinde gıda ve temizlik ürünü satan işletmeler denetlendi

7

Hatay'da 33 uyuşturucu hap ele geçirilen otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı

8

Gülnar Belediyesi atık motor yağlarını geri dönüşüme kazandırıyor

9

ON Dijital Bankacılık "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ödülünü kazandı

10

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor