İstanbul’da dev dalgalar 5 metreye kadar çıktı

İstanbul’da dev dalgalar 5 metreye kadar çıktı

İstanbul’da dev dalgalar 5 metreye kadar çıktı

Fatih sahilinde lodos nedeniyle dev dalgalar oluştu. Her gün balık tutan tekne ve kayıkların dalgalar nedeniyle denizde olmadığı görüldü.
İstanbul ve Marmara için yapılan fırtına uyarılarının ardından Fatih Cankurtaran sahilinde lodos nedeniyle dev dalgalar kıyıyı dövdü. Dalgaların boyu yer yer 5 metreyi bulduğu görüldü. Fırtına etkisi nedeniyle denizin rengi değişti.
Lodos nedeniyle bazı şehir hatları ile Yalova ile Yenikapı arasında yapılan vapur seferleri iptal edildi.
İDO, resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “Değerli Misafirimiz, olumsuz hava koşulları nedeniyle, 29.01.2021 Kadıköy-Yenikapı-Bursa 11:35 seferi, saat 11:45 Yenikapı-Yalova seferi, saat 11.45 Yalova-Yenikapı seferi, saat 12.00 Bostancı-Yenikapı-Bandırma seferi, saat 15.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı seferlerimizi iptal etmek zorunda kaldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.


Yurt Dünya 29.01.2021 11:47:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 zanlı tutuklandı

2

Erzin ilçesinde bahçenin tel örgüsüne çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

3

Adana'da Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri fırınları denetledi

4

HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, son 3 yıllık faaliyetleri değerlendirdi

5

"Turizmde İnsan Kaynakları Zirvesi" Antalya'da düzenlendi

6

KETAV Başkanı Yorulmaz, Antalya'nın en iyi turizm destinasyonları listesine girmesini değerlendirdi:

7

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da basın toplantısı düzenledi

8

NetWork Puffer Dış Giyim Koleksiyonu'nu tanıttı

9

Akbank, CDP'de üç alanda "A" notuyla dünyadaki sürdürülebilirlik liderleri arasında yer aldı

10

Oyun temelli öğrenme çocuklarda problem çözme yeteneğini geliştiriyor