İstanbul’da gölde cesedi bulunan genç kız, Ordu’da toprağa verildi

İstanbul’da gölde cesedi bulunan genç kız, Ordu’da toprağa verildi

İstanbul’da gölde cesedi bulunan genç kız, Ordu’da toprağa verildi

İstanbul Büyükçekmece’de 4 Aralık tarihi akşam saatlerinde, Büyükçekmece Gölü’nde cesedi bulunan 20 yaşındaki Elif Toru, memleketi Ordu’nun Aybastı ilçesinde toprağa verildi.
Olay, 4 Aralık tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece Gölü Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yakınlarında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda ölen kişinin Elif Toru olduğunu belirledi. Üniversiteye hazırlanan 20 yaşındaki genç kız, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi, buradaki işlemlerinin ardından ise memleketi Ordu’nun Aybastı ilçesine gönderildi.
Bugün ise Elif Toru için, Aybastı ilçesine bağlı Hisarcık Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Aile, kızları için burada taziyeleri kabul ederken, Ahmet ve Fatma çiftinin 3 çocuğundan birisi olan ve hayatını kaybeden Elif Toru ise Yukarı Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.


Yurt Dünya 6.12.2021 12:30:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özel gereksinimli sporcular masa tenisi turnuvasında buluştu

2

"Genç AR-GE Akdeniz Bölge Çalıştayı" Antalya'da başladı

3

Yemeksepeti düzenlediği festivalde kurye iş ortaklarıyla buluştu

4

AYSAD üyeleri Hatay'daki depremzede çocuklara ayakkabı dağıttı

5

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Osmaniye’de Özel Gereksinimli Bireyler Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

7

Yüksek riskli gebeliklerde perinatoloji takibi önem taşıyor

8

Türk Telekom Prime Kahve Konserleri müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor

9

Türkiye dünyada "elektrikli ticari vasıta" üretiminde de öne çıkıyor

10

Antalya'da tefecilik ve dolandırıcılık operasyonda yakalanan 22 şüpheliden 3'ü tutuklandı