İstanbul’da öğrenciler, depremzede çocuklara "Canım Arkadaşım" ile destek eli uzatıyor

İstanbul’da öğrenciler, depremzede çocuklara

İstanbul’da öğrenciler, depremzede çocuklara "Canım Arkadaşım" ile destek eli uzatıyor

İstanbul’da öğrenciler, deprem bölgesindeki afetzede çocuklara "Canım Arkadaşım" kampanyası ile destek elini uzatarak ’Yalnız değilsiniz’ mesajı veriyor. Pendik Belediyesi tarafından hayata geçirilen kampanyada; öğrenciler tarafından içerisine kitap, oyuncak, atıştırmalıklar ve kendi mesajlarının konulmasıyla hazırlanan hediye kutuları depremzede çocuklara ulaştırılacak.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak ve depremzede çocuklara moral vermek için Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesiyle "Canım Arkadaşım" kampanyası hayata geçirildi. Kampanya çerçevesinde, Pendik ilçesi genelindeki okullarda toplanan kitap, oyuncak ve atıştırmalıklar; ilçedeki okullarda eğitim gören çocuklar ve gönüllüler tarafından hediye kutusuna konularak özenle hazırlanıyor. Pendikli çocukların, depremzede çocuklar için yazdıkları ’Geçmiş olsun’, ’Sizi çok seviyoruz’ gibi mesajların ve çizdikleri resimlerin de konulduğu hediye kutuları, destek olmak amacıyla deprem bölgesindeki çocuklara gönderilecek.
Projeye destek olan Yağmur Uzun isimli öğrenci, "Depremde çocuklar için çok üzüldüm. Onlara sürprizler aldık" dedi.
Öğrencilerden Toprak Bağışcan, "Sevgili arkadaşlar sizi çok seviyorum. Onlar iyileşirse biz daha çok seviniriz" diye konuştu.
Muharrem Yağız Tüysüz, "Depremzede çocuklar için çok üzülüyoruz. Bütün sınıflar hediye hazırladı, biz de hazırlıyoruz. İnşallah hediyelerinize kavuşursunuz ve mutlu olursunuz. Kolileri gönderen Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
İngilizce Öğretmeni Emine Akbaş, "Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesindeki ‘Canım Arkadaşım’ projesinde öğrencilerimizle hediye kutular hazırladık. Hediye paketlerinin içine gıda malzemeleri, atıştırmalıklar ve oyuncaklar yerleştirdik. Bir nebze de olsa çocuklarımızın yüzünü güldürmeyi niyet edindik. Pendik Belediye Başkanımız Ahmet Cin’e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Güncel 28.02.2023 10:14:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi