İstanbul’da pikabın çarptığı Sedef, memleketi Zonguldak’ta defnedildi

İstanbul’da pikabın çarptığı Sedef, memleketi Zonguldak’ta defnedildi

İstanbul’da pikabın çarptığı Sedef, memleketi Zonguldak’ta defnedildi

İstanbul’da pikabın çarpmasıyla vefat eden Sedef Yılmaz (18), memleketi Zonguldak’ta son yolculuğuna uğurlandı. Kazada 17 yaşındaki Büşra Ülüslar da hayatını kaybetmişti.
Cenazesi yapılan otopsinin ardından Zonguldak’a getirilen 18 yaşındaki Sedef Yılmaz için memleketi Devrek ilçesine bağlı Gürbüzler köyünde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede taziyeleri kabul eden baba Murat Yılmaz güçlükle ayakta durabildi. Kılınan cenaze namazının ardından genç kızın cenazesi aile mezarlığına defnedildi.
Olay
Kaza, dün akşam saat 22.45 sıralarında İstanbul Gürpınar’da yaşandı. Edinilen bilgiye göre, direksiyon hakimiyetini kaybettiği iddia edilen 21 yaşındaki A.I. idaresindeki pik-up, önce park halindeki araca, ardından da yol kenarında yürüyen Büşra Ülüslar (17) ve Sedef Yılmaz’a (18) çarptı. Genç kızları altına alan araç, başka bir araca çarparak durabildi. Ülüslar ve Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.


Yurt Dünya 8.07.2020 14:20:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Koçfinans 30 yaşında

2

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

3

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

4

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

5

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

6

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı

7

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

8

Adana'da Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi tanıtıldı

9

Prometeon 2025 Dakar şampiyonu Macik ile işbirliğini yeniledi

10

Karmod'dan İngiltere'ye özel hazır konteyner ofis