İstanbul’da “Sarı” lakaplı torbacı yakalandı

İstanbul’da “Sarı” lakaplı torbacı yakalandı

İstanbul’da “Sarı” lakaplı torbacı yakalandı

Kağıthane Gültepe Polis Merkezi Amirliği ekipleri, parkta uyuşturucu satan “Sarı” lakaplı zehir tacirini takip sonucu evine girdiği esnada kıskıvrak yakaladı. Şahsın evinde yapılan aramalarda yaklaşık 1 kilogram eroin ve tabanca ele geçirildi.
Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Gültepe Şehit Mehmet Pat Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Yahya Kemal Mahallesi’ndeki parkta iki kişinin uyuşturucu sattığı ihbarını aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, torbacının “Sarı” lakaplı Mazlum T. olduğunu tespit ederek bir süre fiziki takip yaptı. Şahsın bir eve girdiği ortaya çıkınca polis, operasyon düzenlendi. Evde Mazlum T. ile birlikte Münür A. ve Behçet T. isimli suç ortaklarıyla birlikte gözaltına aldı.

Yaklaşık 1 kilogram eroin ele geçirildi
Evde yapılan arama yapan Kağıthane polisi, 922 gram eroin, ruhsatsız tabanca, hassas terazi, 4 bin 100 lira ve uyuşturucu paketlemede kullanılan çok sayıda poşet ele geçirdi. Gözaltına alınan şüphelilerden Mazlum T. ve Münür A., ’Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ suçundan tutuklanırken, Behçet T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 11.05.2022 11:08:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

2

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

3

Garanti BBVA, Antalya-Alanya Otoyolu finansmanında sürdürülebilirlik koordinatörü oldu

4

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

5

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

6

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

7

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

8

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi

9

İstanbul Atlas Üniversitesi Uluslararası Danışma Kurulu Üyeliğine yeni isim

10

Mersin'de ilkokul öğrencileri tarihi mekanların hem maketini hem resmini yaptı