İstanbul’da yabancı uyruklulara yönelik operasyon: Polisin dikkati sonucu yakalandı

İstanbul’da yabancı uyruklulara yönelik operasyon: Polisin dikkati sonucu yakalandı

İstanbul’da yabancı uyruklulara yönelik operasyon: Polisin dikkati sonucu yakalandı

Avcılar’da uygulama yapıldığı sırada bir ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, emniyet şeridinde bırakılmış bir kamyonet buldu. Uygulama yapan polis ekiplerinin dikkati sonucu 9 yabancı uyruklu şahıs, ağaçlık alanda yapılan aramada yakalandı. Şahısların sınır dışı edilecekleri öğrenilirken, kamyonet ise 15 gün süre ile trafikten men edildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekip, saat 00.45 sıralarında E-80 TEM Otoyolu Avcılar Kuzey istikametinde yol uygulaması yapmaya başladı. Uygulama noktasına 300 metre mesafede olan ve görüş açısında bulunmayan bir kamyonetin durakladığı ve içerisinden şüpheli şahısların indiği yönünde bilgi alan ekipler harekete geçti.

Polisin dikkati sayesinde yakalandılar
Hızla belirtilen bölgeye geçen ekipler, kamyonetin emniyet şeridinde terk edildiğini gördü. Aracın yakınındaki ağaçlık alan ve çevresinde yapılan kontrolde araçtan indikleri değerlendirilen toplam 9 yabancı şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan 9 yabancı uyruklu şahıs ile ilgili ise sınır dışı işlemleri başlatılırken, kamyonet ise 15 gün süre ile trafikten men edildi. Yakalanan şahıslar kameralara yansıdı.


Yurt Dünya 18.10.2022 13:11:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

2

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

3

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

4

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

5

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

7

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

8

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

9

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

10

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda