İstanbul’dan Tokyo’ya bisikletleriyle yola çıkan İngiliz çift: “Eskişehir’deki insanlar kadar içten gülen kimse yok”

İstanbul’dan Tokyo’ya bisikletleriyle yola çıkan İngiliz çift: “Eskişehir’deki insanlar kadar içten gülen kimse yok”

İstanbul’dan Tokyo’ya bisikletleriyle yola çıkan İngiliz çift: “Eskişehir’deki insanlar kadar içten gülen kimse yok”

Bisikletleriyle Asya kıtasını gezmek için İstanbul’dan yola çıkan İngiliz çift, Tokyo yolculuğundaki ara duraklardan biri olan Eskişehir’i çok beğendiklerini söyledi.
Bisikletleriyle Asya turu yapmak isteyen İngiliz çift İstanbul’dan çıktıkları yolda Eskişehir molası verdi. Eskişehir’i çok beğendiklerini belirten çift geçecekleri ülkelerin tadını çıkararak tüm coğrafyayı keşfedip Tokyo’ya varmak istediklerini söyledi. Yaklaşık 9 aylık bir yolculuk planladıklarını dile getiren 49 yaşındaki James, yolculuklarının henüz başında olmalarına rağmen Eskişehir’in ve Eskişehirlilerin seyahatlerinde önemli bir hatıra olacağının altını çizdi. Eşi Claire ile yolculuklarının çok eğlenceli geçtiğine değinen James, Eskişehir’de karşılaştıkları insanların çok içten güldüğünü ve samimi olduğunu söyledi.

“Eskişehir’e bayıldım”
Seyehat etmeyi çok sevdiğini ve eşiyle birlikte bu yolculukta olmaktan mutlu olduğunu dile getiren James, şöyle konuştu:
Birleşik Krallık vatandaşıyım, Londra’lıyım. Eşimle birlikte İstanbul’dan Tokyo’ya bisikletle gitmek için yola çıktım. Genellikle çadırda konaklıyoruz ama bazen birileri bizi evlerinde misafir ediyor. Dün de harika bir bisiklet otelinde kaldık. Burada çok güzel iki gün geçirdik ve gerçekten Eskişehir’e bayıldım. İnanılmaz bir şehir, burada çok yüksek bir enerjiye sahip bir hayat var. İnsanlar çok içten gülüyor, asla yabancılık çektirmiyor ve sürekli içten gülücükler saçıyorlar.”


Güncel 30.05.2023 10:23:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: