İtalya savaş gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti

İtalya savaş gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti

İtalya savaş gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti

İtalya Deniz Kuvvetlerine ait D-560 borda numaralı ‘Luigi Durand De La Penne’ adlı savaş gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçerek, Marmara Denizi’ne doğru yol aldı. Geminin güvertesinde toplanan İtalyan askerlerin, Türk Sahil Güvenlik botunu yakın takibe almaları da dikkatlerden kaçmadı.
Ege Denizi’nden saat 10.55 sıralarında Çanakkale Boğazı’na giriş yapan - İtalya Deniz Kuvvetlerine ait D- 560 borda numaralı ‘Luigi Durand De La Penne’ adlı savaş gemisi saat 12.00 sıralarında Çanakkale önlerinde oldu. Kilitbahir Kalesi ve ‘Dur Yolcu’ sembolü önünden geçen savaş gemisi, boğazın manevrası en güç noktası olan Nara Burnu’nu da geçerek Marmara Denizi’ne doğru yol aldı.
İtalya Deniz Kuvvetlerine ait savaş gemisine boğazı geçişi sırasında Türk Sahil Güvenlik botları eşlik etti. Geminin güvertesinde toplanan İtalyan askerlerin, Türk Sahil Güvenlik botunu yakın takibe almaları da dikkatlerden kaçmadı.


Yurt Dünya 17.08.2021 12:17:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Hareketsiz yaşam nöropsikiyatrik hastalık riskini artırıyor

2

Adana'da 25 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

3

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

4

Adana'da trafik denetimi yapıldı

5

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

6

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

8

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

9

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

10

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu