İtfaiye erleri sahuru yangın yerinde yaptı

İtfaiye erleri sahuru yangın yerinde yaptı

İtfaiye erleri sahuru yangın yerinde yaptı

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler gece saatlerinde çıkan yangını söndürmelerinin ardından sahuru yangın yerinde yaptılar.
Samsun’da bugün gece saatlerinde Canik Eski Sanayi Sitesi’nde bir iş yerinde yangın çıktı. Vatandaşların haber vermesiyle konu itfaiye ekiplerine intikal etti. Ekipler yangın söndürme araçlarıyla yola çıkarak kısa sürede iş yerine ulaştı. Yangın çok fazla büyümeden önlendi. Soğutma çalışmalarını da tamamlayan ekipler tutacakları oruç için hazırlığa başladı. İtfaiye erleri sabaha az bir vakit kalması nedeniyle sahurunu yangın yerinde yaptı. Ortaya serdikleri yiyecekleri kaldırıma oturarak yediler.
Bu anların fotoğrafını paylaşan Samsun Büyükşehir Belediyesi, "Ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yangında zarar gören esnafımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" notunu düştü.


Güncel 5.05.2021 16:04:07 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı