İVA Park AVM’de gelin kaynana çekişmesi

İVA Park AVM’de gelin kaynana çekişmesi

İVA Park AVM’de gelin kaynana çekişmesi

Sivas’ta çekilen ve gelin-kaynana çekişmesini konu eden “Sil Baştan Kaynanam” filmi oyuncuları 10 Aralık’ta İVA Park AVM’de seyircisi ile buluşuyor.
Sivas’ın ilk ve tek alışveriş merkezi İVA Park AVM’de “Sil Baştan Kaynanam” filmi oyuncuları seyirci ile buluşuyor. Sil Baştan Kaynanam filmi vizyona girer girmez çekimlerinin yapıldığı Sivas’a geliyor. 10 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da yapılacak buluşmaya filmin başrol oyuncuları ile yapım ekibi de katılıyor.
Oğlunu paylaşmak istemeyen bir annenin gelini ile olan çekişmesinden yola çıkan filmin hikayesinde; gelin, kaynana, damat ve dünürlerin yaşadıklarını komik bir dille anlatan filmin başrollerini Algı Eke ve Alper Saldıran paylaşıyor.
Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın üstlendiği filmde Zeynep Eronat, Asuman Dabak, Ünal Yeter, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Yeşim Dalgıçer, Gökçe Özyol, Barış Başar, Irmak Aydın, Elif Melda Yılmaz, Billur Yılmaz ve Emir Sefa Yıldırım gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Raşit Çelikezer oturuyor.
İVA Park AVM’den yapılan açıklamada, önümüzdeki dönemde ilgi çekici projelerini hayata geçirerek ziyaretçilerini heyecanlandırmaya devam edecekleri duyuruldu.


Güncel 7.12.2022 08:49:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Yapı Kredi Yatırım 2026 strateji raporunu yayımladı

2

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

3

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

4

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

5

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

6

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

7

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

8

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

9

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

10

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi