İzmir’de doktora saldırıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

İzmir’de doktora saldırıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

İzmir’de doktora saldırıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir doktorun 3 kişi tarafından darbedildiği olaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde doktorun bir hastayı yumrukladığı anlar yer alırken, hastanın bu olaydan 1 ay sonra intikam almak için beraberinde 2 kişiyle doktoru darp ettiği öne sürüldü.
Edinilen bilgiye göre, 22 Ağustos tarihinde Torbalı 5 No’lu Aile Sağlığı Merkezinde hastanın bir doktorla tartışması nedeniyle beyaz kod veren Aile Hekimi Ekin Hürel Günay, bu olaydan bir ay sonra beyaz kod verilen hasta ve yanındaki iki kişinin sopalı saldırısına uğradı. İş çıkışı saldırganlar tarafından darbedilen 48 yaşındaki hekim, Ege Üniversitesi Hastanesinde gördüğü tedavinin ardından tekerlekli sandalyede boyunlukla taburcu edildi. Olayın ardından gözaltına alınan Servet A., F.A. ve S.A. ise emniyetteki işlemlerinin ardından 8 Ekim’de sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Olayın öncesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı
Dr. Günay’ın uğradığı sopalı saldırının güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Torbalı 5 No’lu Aile Sağlığı Merkezindeki kavganın da görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde sürücü belgesi için rapor almak istediği öğrenilen Servet A. (27) ile Dr. Ekin Hürel Günay’ın tartıştığı görüldü. İzmir Tabip Odası üyesi olduğu ve boks eğitimi aldığı öğrenilen Dr. Günay’ın tartıştığı Servet A.’yı yumruklayarak darbettiği anlar da güvenlik kameralarınca görüntülendi.
Öte yandan sağlık ocağında Dr. Ekin Hürel Günay tarafından darbedilen Servet A.’nın yüzünde morluk ve şişliklerin olduğu öğrenilirken, sopalı saldırının da bu kavga yüzünden meydana geldiği iddia edildi.


Yurt Dünya 13.10.2022 19:07:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında çıkan yangına müdahale sürüyor

2

Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor

3

Adana'da bir tır yolda oluşan çukura düştü

4

Antalya Valisi Şahin ve Antalyalı gazeteciler, Nürnberg Belediye Başkanı ile görüştü

5

Burdur'da açılan "Engelsiz İş Atölyesi"nde kurs alan engellilere istihdam sağlanacak

6

Burdur'da kadın çiftçilere 60 bin çilek fidesi dağıtıldı

7

Isparta'da trafik kazasında şehit olan trafik polisi için tören düzenlendi

8

Antalya'da hafif ticari aracın devrildiği kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

9

Antalya'da çeşitli suçlardan aranan 135 kişi yakalandı

10

Antalya'da çeşitli suçlardan aranan 135 kişi yakalandı