İzmir’de ekiplerin çöp ev şaşkınlığı: 12 ton çöp iki günde zor temizlendi

İzmir’de ekiplerin çöp ev şaşkınlığı: 12 ton çöp iki günde zor temizlendi

İzmir’de ekiplerin çöp ev şaşkınlığı: 12 ton çöp iki günde zor temizlendi

İzmir’in Konak ilçesinde, vatandaşlardan gelen kötü koku şikayetleri üzerine adrese giden ekipler, üç odalı bir apartman dairesinin ağzına kadar çöple dolu olduğunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi. İki boyunca evi temizlemeye çalışan ekipler, 12 ton çöp ve eşya çıkardı.
Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çevre Temizlik Zabıta Amirliğine bağlı ekipler, vatandaşlardan gelen çöp ev ihbarlarını değerlendirerek şikayetlere müdahale ediyor. Ekipler son olarak ilginç bir durumla karşılaştı.

Ekipler tavan dolusu çöple karşılaştı: İki günde temizlendi
Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinden kötü kokular geldiği yönünde şikayet alan ekipler, hemen bölgeye gitti. Adrese giden ekipler, tavana kadar eşyalarla dolu bir evle karşılaşınca şaşırdı. Yıllardır yalnız yaşayan ev sahibini ikna eden ekipler, hızla temizliğe girişti.

12 ton çöp çıktı, 4 kamyon dolusuydu
Üç odalı apartman dairesinin tüm odalarını kullanılmaz durumdaki ev eşyaları, giysiler, plastikler, atık elektronik eşyalar ve hurdalarla tıka basa dolduran vatandaşın evi, iki gün süren çalışmaların ardından temizlendi. Evden 4 kamyon dolusu, yaklaşık 12 ton atık eşya ve çöp çıkarıldı. Temizliğin ardından daire tepeden tırnağa dezenfekte edildi.


Güncel 21.02.2022 11:41:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi