İzmir’de ’Okuma-Yazma Derneği’ne kumar baskını

İzmir’de ’Okuma-Yazma Derneği’ne kumar baskını

İzmir’de ’Okuma-Yazma Derneği’ne kumar baskını

İzmir’in Kiraz ilçesinde faaliyet gösteren bir derneğe yapılan operasyonda, kumar oynarken suçüstü yakalanan 36 kişiye idari işlem uygulandı. Dernek başkanı ve mesul müdür ise gözaltına alındı.
Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren ’Kiraz Okuma Yazma ve Eğitimi Geliştirme Derneği’nde kumar oynatıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Dernek binasını takibe alan polis, dün akşam saatlerinde adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 36 kişi, dernek içerisinde bulunan masalarda iskambil kağıdı ile kumar oynarken suçüstü yakalandı. Kumar oynarken yakalanan kişilere, idari işlem uygulandı.
Öte yandan konuyla ilgili olarak dernek başkanı D.Ç. ile mesul müdür A.T.’nin kumar oynamak için yer ve imkan sağlama suçundan gözaltına alındığı ve haklarında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.


Yurt Dünya 15.12.2022 14:23:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

3

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

4

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

5

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

7

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

8

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

9

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

10

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu