İzmirli beyin cerrahı depremde hayatını kaybetti

İzmirli beyin cerrahı depremde hayatını kaybetti

İzmirli beyin cerrahı depremde hayatını kaybetti

İzmirli tanınınmış beyin cerrahlarından Dr. Levent Tosyalı ve annesi Meral Tosyalı, depremin vurduğu Hatay’da, enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi.
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden İzmir’e bir acı haber daha ulaştı. İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Buca Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü’nde görevli, emekli Hava Tabip Albay Levent Tosyalı, annesini ziyaret etmek için gittiği Hatay’da, 6 Şubat’ta depreme yakalandı. Evli ve 5 yaşında kız çocuk babası olan Dr. Levent Tosyalı ile annesi Meral Tosyalı’dan acı haber geldi.
Hayatını kaybettiği öğrenilen Dr. Tosyalı ve annesinin ölüm haberi, hastanenin sosyal medya hesabından duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen deprem sonrası Hatay’ın Antakya ilçesinde göçük altında kalan Beyin ve Sinir Cerrahi bölümü hekimimiz Op. Dr. Levent Tosyalı ve annesinin vefat ettiği haberi bizi derinden üzmüştür. Hekimimiz ve annesi için Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz" sözlerine yer verildi.


Güncel 11.02.2023 13:37:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye'de konuştu:

2

Hatay'da depoda 642 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

3

Bakan Bayraktar: Türkiye’nin nükleer serüveninde bu yıl hedefimiz ilk elektriği üretmek

4

Sağlık Bakan Yardımcısı Okumuş, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu:

5

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kentteki önemli projeleri inceledi

6

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

7

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı

8

Şişecam Bulgaristan üretim tesisindeki kaplamalı cam hattı yatırımını tamamladı

9

Mersin'de Toros Yörüklerini Yaşatma Derneği kuruldu

10

Antalya sömestir tatilini hareketli geçirdi