İzmit Belediyesi karla mücadeleye hazır

İzmit Belediyesi karla mücadeleye hazır

İzmit Belediyesi karla mücadeleye hazır

İzmit Belediyesi, kar yağışı ve buzlanmaya karşı vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 150 kişilik kar timi oluşturdu.
Vatandaşların kış aylarında yaşayabilecekleri olumsuzlukları minimuma indirmek için çalışmalara başlayan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı ve buzlanmaya karşı 24 saat hizmet verecek. İlçe sınırları içerisinde kar, buzlanma ve dona karşı zamanında müdahale edebilmek adına 150 personelden oluşan kar timi, ana caddelerin yanı sıra eğimli bölgeler ve kırsal mahallelerde de yolları kardan temizleyerek tuzlama çalışması yürütecek.

"Karın cefasını değil sefasını sürecekler"
Oluşturulan ekip ile ilgili bilgi veren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, "İzmit Belediyesi olarak herhangi bir kar yağışı ve buzlanmaya karşı tüm personelimizle birlikte sahada hazırlıklı durumdayız. Vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak adına; 15 kepçe, 5 greyder, 4 tuzlama aracı, 2 ekskavatör, 1 lastikli loder, 2 mini loder, 15 kamyonet ve 150 personelimizle birlikte karla mücadeleye hazırlıklı durumdayız. Yapacağımız müdahale ve çalışmalarla, İzmitli vatandaşlarımız bu sene karın cefasını değil sefasını sürecek" ifadelerini kullandı.


Güncel 21.12.2021 13:23:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinlikleri sürüyor

2

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

3

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

4

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

5

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

6

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

7

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

8

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

9

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

10

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor