İzmit’in ilk motocross parkuru çok yakında hizmete açılacak

İzmit’in ilk motocross parkuru çok yakında hizmete açılacak

İzmit’in ilk motocross parkuru çok yakında hizmete açılacak

İzmit Belediyesi tarafından Akmeşe’de çalışmalarına başlanılan motocross parkurunın, kısa sürede çalışmalarının tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’e ilk motocross parkurunu kazandırıyor. Akmeşe’de yapımı tamamlanmak üzere olan motocross parkuru 20 motosikletin start alabileceği şekilde hazırlandı. Parkurun yapımının tamamlanmasıyla birlikte çok sayıda ulusal yarışlara ev sahipliği yapması da bekleniyor.
Akmeşe’de yer alan futbol sahasının yanında bulunan parkur bin 100 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde olacak. Parkurun içinde motocross rampaları, taş havuzları, lastik geçişleri, kütük ve ağaç engelleri yer alacak. Adrenalin meraklılarının heyecanla beklediği parkurun 15 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.


Spor 3.05.2021 12:35:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

2

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

3

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

4

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)

5

Belen ilçesinde sis etkili oldu

6

Antakya ilçesinde inşaat şantiyesindeki çukura düşen işçi yaralandı

7

Hatay'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

8

Antalya-Isparta yolunda heyelan meydana geldi

9

Yeşilay, Isparta'da geçen yıl 27 bin kişiye ulaştı

10

GÜNCELLEME 2 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı