İzmit’te halk otobüsünün çarptığı genç yaralandı

İzmit’te halk otobüsünün çarptığı genç yaralandı

İzmit’te halk otobüsünün çarptığı genç yaralandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde görme engelli babası ile gezen genç, yaya geçidine yakın yerden karşıya geçmek isterken özel hak otobüsünün çarpması sonucu yaralandı.
Kaza öğlen saatlerinde İzmit Ömerağa Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre görme engelli babası Asım Eren ile Fethiye Caddesi’nden İnönü Caddesi’ne çıktığı sırada yaya geçidine yakın bir yerden yolun karşısına geçmek istedi. Bir anlık dalgınlık ile yola inen Onur Eren, seyir halinde olan Emre Ü. idaresindeki 41 J 0174 plakalı özel halk otobüsünün çarpması sonucu yüzünden yaralanarak yere yığıldı. Oğlunun kaza yaptığını duyan baba şoka girerken, kazayı görenler ise yardıma koşarak durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Onur Eren, ambulansa alınarak Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.


Yurt Dünya 27.11.2020 15:33:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı