İznik polisinden hırsızlara ve dolandırıcılara geçit yok

İznik polisinden hırsızlara ve dolandırıcılara geçit yok

İznik polisinden hırsızlara ve dolandırıcılara geçit yok

İznik Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir hafta içerisinde önce bir kişiyi 108 bin TL dolandırılmaktan kurtardı. Sonra ise Bursa-İstanbul otoyolunda seyir halindeyken aracından 100 BİN TL’yi düşüren adamın parasını İznik’te buldu.
Polis hemen yetişti
İlk olay fabrikada çalışan Gökhan Ateş’in başına geldi. Telefon dolandırıcıları genç adama 100 bin TL kredi çektirmeyi başardı. Dolandırıldığını anlayan Gökhan Ateş, durumu İznik Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Harekete geçen ekipler acil olarak dolandırıcıya aktarılma aşamasında olan bankadaki 100 bin TL’ye savcılık kararı çıkarttı ve el koydurdu. Böylelikle para bankada kaldı. Genç adam defalarca polis teşkilatına teşekkür etti. Herkesin dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.
100 bin TL düşürdü
Bursa Doğu Gişelerinden İstanbul otoyol istikametine gitmekte olan bir iş adamı ise çantanın içinde bulunan 100 bin TL’yi aracının kapısının yanlışlıkla açılması nedeniyle yola düşürdü. Durumu sonra fark eden iş adamı emniyet ve jandarmaya durumu bildirdi. Kamera kayıtlarından para dolu çantanın iznikli bir kişi tarafından aracına konulduğu görüldü. Hemen harekete geçen İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekibi İznik Selçuk Mahallesinde bir ikametgaha gitti. Parayı hiç dokunulmamış şekilde buldu ve sahibine teslim etti.
Mutluluktan uçtu Cimere teşekkür etti
Parasına kavuşan iş adamı ise CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi)’ne konuyu baştan sona anlattı ve İznik Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.


Yurt Dünya 7.05.2021 08:17:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

3

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

4

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

5

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

7

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

8

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

9

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

10

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu