Jandarma Bandosu Talas’a Geliyor

Jandarma Bandosu Talas’a Geliyor

Jandarma Bandosu Talas’a Geliyor

Kültür ve sanat alanındaki faaliyetleriyle dikkat çeken Talas Belediyesi, yine farklı bir etkinliğe imza atıyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın özel davetiyle şehre gelecek Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu, Kayserililere unutulmaz bir gece yaşatacak.
Birbirinden özel konserlerle şimdiye kadar birçok farklı şehirde konser vererek dinleyicilerin milli ve manevi duygularını kabartan Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu, bu kez 24 Kasım Perşembe günü Talas’ta sahne alacak. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’nin mezuniyet töreninde seslendirdiği Kerkük Zindanı türküsüyle yüreklere dokunan Jandarma Astsubay Büşra Bilge Demir’in de aralarında bulunduğu bando, Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da sahne alacak.
24 Kasım Öğretmenler Günü’ne denk gelen bu özel ve anlamlı konsere başta öğretmenler olmak üzere bütün Kayserililerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.


Güncel 17.11.2022 13:03:46 0
Anahtar Kelimeler: jandarma bandosu talas’a geliyor

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

3

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

4

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

5

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

6

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

7

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

9

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu

10

Obilet kayak tatili için öne çıkan rotaları paylaştı