Jandarma SAK timi Filyos’ta göreve başladı

Jandarma SAK timi Filyos’ta göreve başladı

Jandarma SAK timi Filyos’ta göreve başladı

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Filyos Jandarma Koruma Birlik Komutanlığı bünyesinde yeni kurulan Sualtı Arama ve Kurtarma timi (SAK) göreve başladı.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Atlı Jandarma Timi, Sualtı Arama Kurtarma Timi (SAK), Bomba Arama Köpek Unsuru ve Kadın Çocuk Kısım Amirliği ve Jandarma Asayiş Timlerince, Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde bulunan sahili bölgesinde denize giren vatandaşlara "Suda Boğulma Olaylarına Karşı Tedbirli Olmaları, Çevrenin Temiz Tutulması ve HAYDİ" uygulamasında farkındalık oluşturmak maksadıyla bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı.
Ayrıca Filyos Jandarma Koruma Birlik Komutanlığı bünyesinde yeni kurulan Sualtı Arama ve Kurtarma Timinin (SAK) göreve başlaması ve görev etkinliğinin tanıtımı yapıldı. Bununla birlikte 450 kişiye kadına yönelik şiddetle mücadele ve 5 milyon erkeğe farkındalık oluşturmak için #KadınaElKalkamaz mottosuyla bilgilendirme faaliyeti yapıldı.


Güncel 29.08.2022 19:04:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor