Jandarma ve öğrencilerden muhteşem konser

Jandarma ve öğrencilerden muhteşem konser

Jandarma ve öğrencilerden muhteşem konser

Bitlis’te jandarma personeli ile lise öğrencilerinin oluşturduğu müzik ekibi tarafından dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatıldı.
Bitlis İl Jandarma Komutanlığı personelleri ile Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) konferans salonunda koro ve solo şarkılar eşliğinde konser verildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan ve koro şefliğini Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinden Veysel Sulukaya’nın yaptığı konserde, askeri personelin çaldığı enstrümanlar eşliğinde Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri bir birinden güzel şarkılar seslendirdi. İzleyenlere güzel bir gece yaşatan ekibin şarkıları sık sık alkışlandı.
Yaklaşık bir saat süren konser sonunda Koro Şefi Veysel Sulukaya’ya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı tarafından plaket verildi. Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Konseri Bitlis Valisi Oktay Çağatay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, askeri erkan, aileleri ve vatandaşlar izledi.


Güncel 24.12.2022 13:22:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Binance TR ve Matriks'ten kripto varlık işlemlerinde işbirliği

2

Akseki Kurabiyesi minik öğrencilere tanıtıldı

3

Tarsus'ta Filistin halkına destek için kermes düzenlendi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu şehit kabrini ziyaret etti

5

Aksu Uçak Lisesi'nde kütüphane, etüt ve müzik sınıfı açıldı

6

Osmaniye'de evde çıkan yangın söndürdü

7

Limak Çimento CDP listesine iki alanda girdi

8

Yapay zeka ile üretilen sahte içerikler dolandırılma riskini 5 kat artırabiliyor

9

Karmod, yağmur suyu hasadı depolama tanklarıyla yeni mevzuata hazır

10

Hyundai Dünyayı İyileştiren Araçlar resim yarışmasına başvurular sürüyor