Jandarma ve polislere başarı belgesi verildi

Jandarma ve polislere başarı belgesi verildi

Jandarma ve polislere başarı belgesi verildi

Yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele sürecinde çalışmalar gerçekleştiren Malatya’nın Arguvan İlçesinde görev yapan Jandarma ve Emniyet Personeline başarı belgesi verildi.
Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin, makamında kabul ettiği İlçe Emniyet Amiri İbrahim Bozkuş, Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Cenap Karpuzcu ve 30 emniyet personelleri ile İlçe Jandarma Komutanı Ali Ayva ile 13 jandarma personellerine başarı belgesi verdi.
Teşekkür belgesi verme programında konuşan ilçe Kaymakamı Şahin, “ Ülkemizin ve dünyanın sorunu haline gelen Covid-19 pandemisi mücadelesinde etkin rol oynan jandarma ve emniyet teşkilatı çalışanlarına teşekkür ederiz. İlçemizde huzur ve güven içinde güvenimizi ve huzurumuzu sağlayan jandarma ve emniyet teşkilatıdır Başarılı çalışmalarınızdan dolay sizlere teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 25.06.2020 14:34:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

2

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

3

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

4

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

5

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

6

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

7

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı

8

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı

9

Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, anaokulu öğrencileriyle buluştu

10

Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı İş Birliği Protokolü” imzalandı