Jandarmadan ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi

Jandarmadan ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi

Jandarmadan ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri ’Trafik Dedektifi’ projesi çerçevesinde ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, eğitim ve öğretim faaliyetlerine yönelik yaptığı çalışmaları aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Kent genelinde faaliyet gösteren okulları bir bir ziyaret eden trafik jandarma ekipleri, öğrencilerle bir araya gelerek trafik eğitimleri veriyor. Ekiplerin yaptığı eğitimler çerçevesinde son duraklarından bir tanesi ise Kirazlı Selim Eren İlkokulu oldu. Düzenlenen eğitim programı ile minik öğrencilere; genel trafik kuralları, emniyet kemeri kullanımı, yayaların uyması gereken kurallar, okul servisi araçlarında güvenli yolculuk ve uyulması gereken kurallar konularında eğitim verildi.

Eğitime katılan öğrenciler trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olduklarını söyleyerek, etkinliği düzenleyen ekiplere ile katkısı bulunan herkese teşekkür etti.


Güncel 14.03.2023 09:46:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri fırınları denetledi

2

HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, son 3 yıllık faaliyetleri değerlendirdi

3

"Turizmde İnsan Kaynakları Zirvesi" Antalya'da düzenlendi

4

KETAV Başkanı Yorulmaz, Antalya'nın en iyi turizm destinasyonları listesine girmesini değerlendirdi:

5

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da basın toplantısı düzenledi

6

NetWork Puffer Dış Giyim Koleksiyonu'nu tanıttı

7

Akbank, CDP'de üç alanda "A" notuyla dünyadaki sürdürülebilirlik liderleri arasında yer aldı

8

Oyun temelli öğrenme çocuklarda problem çözme yeteneğini geliştiriyor

9

Finike'de "Yerli Malı Haftası" kapsamında kermes düzenlendi

10

Adana'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü