Jandarmadan traktör römorklarına reflektör

Jandarmadan traktör römorklarına reflektör

Jandarmadan traktör römorklarına reflektör

Gaziantep’in Araban ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri, Akbudak Jandarma Karakolu önündeki uygulama noktasında düzenlenen trafik uygulamasında römorkunda reflektör bulunmayan 100 traktör’ün römorkuna reflektör taktı.
Araban İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekiplerince, ilçe genelindeki karayolu ve grup yollarında oluşturulan uygulama noktalarında, traktörlerin karıştığı trafik kazalarını önlemek amacıyla römorkunda reflektör bulunmayan 100 traktörün römorkuna ücretsiz reflektör takıldı. Araban İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, ilçe genelinde meydana gelebilecek traktör kaynaklı kazaları önlemek, traktör römorklarına reflektör takmayı yaygınlaştırmak, traktörlerin ışıklandırılması ve görünür olma ile güvenli traktör kullanımı alışkanlığı kazandırmak amacıyla Akbudak Jandarma Karakolu önünde ve ilçe genelinde uygulama noktaları oluşturdu. Ekipler uygulama noktalarında reflektörü bulunmayan traktör römorklarına gece görünür olmak için temin edilen reflektörleri ücretsiz olarak taktı.
Araban İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri uygulama sırasında traktörlerin römorkunda reflektör bulunmayan traktör sürücüsü çiftçilere, ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların yaşanmaması için daha dikkatli ve duyarlı olmalarını belirterek uyarıda bulundu.


Yurt Dünya 11.03.2021 14:38:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Nizami Gencevî’nin “Leyla ile Mecnun” Eseri Türkiye Türkçesinde Yayımlandı

2

Antalya'da trafik kazasında ölen gencin cenazesi yakınlarına teslim edildi

3

Kontrolsüz ekran kullanımı çocuklarda dil gelişimini geciktiriyor

4

Antalya'da sağlık görevlisini darbederek öldürdükleri iddia edilen 4 sanıktan biri hakim karşısında

5

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik eğitim düzenlendi

6

Enuygun.com yılbaşı pazarlarının kurulduğu vizesiz rotaları paylaştı

7

Türkiye'nin ilk "Köy Üniversitesi" projesiyle kırsalın ihtiyaçlarına akademik destek

8

Terminal Kadıköy'e "Özellikli İşletme Ödülü"

9

Osmaniye’de çiftçilere 61 bin 106 adet sertifikalı zeytin fidanı dağıtıldı

10

Jandarmadan öğrencilere mesleki tanıtım ve şehit ailesine ziyaret