Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları: 25 gözaltı

Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları: 25 gözaltı

Osmaniye’de jandarma ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlarda 25 şüpheli gözaltına alındı.

Osmaniye’de jandarma ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlarda 25 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise kaçak tütün ürünleri ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, son bir hafta içerisinde, uyuşturucu ve kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında çalışma yapıldı. Belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarda 25 şüpheli gözaltına alındı. Hassas burunlu tütün ve narkotik köpeklerle, ikametlerde ve araçlarda yapılan aramalarda ise 969 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara, 300kilogram kıyılmış tütün, 82 gram kubar esrar maddesi, 56 uyuşturucu ve uyarıcı hap, 45 gram skunk maddesi, 17 gram eroin maddesi, 10 gram metamfetamin maddesi ve 5 gram bonzai maddesiele geçirildi. 
Gözaltına alınan 25 şüpheli hakkında, uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak, kabul etmek, satın almak ve kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet etmeksuçlarıkapsamında adli işlem başlatıldı. 

 



Osmaniye 16.02.2024 18:56:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor