Kabadüz’de Milli Ağaçlandırma Günü

Kabadüz’de Milli Ağaçlandırma Günü

Kabadüz’de Milli Ağaçlandırma Günü

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
İlçenin Çelikkıran Obası’nda belirlenen alana mavi ladin, akçaağaç, dişbudak türlerinden 100’den fazla fidan toprakla buluşturuldu.
Etkinliğe Kabadüz Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Orman İşletme Şefliği, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Başkapan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ormanlarımızı korumak için memleketimizin her bir yanında fidan dikim etkinliği gerçekleşiyor” dedi.
Öğrencilerin kendilerine fidan dikiminde eşlik ettiğinin altını çizen Kaymakam Başkapan, “Bugünkü etkinliğin özellikle çocuklarımızda orman bilincinin gelişmesi açısından çok verimli olduğunu düşünüyorum. Allah’a şükür memleketimiz yeşil. İnşallah daha da yemyeşil olur” diye konuştu.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise, "İlçemiz doğasıyla öne çıkan bir ilçe. Ancak bunu bizler en ileriye taşımak istiyoruz. Bugünkü diktiğimiz fidanlar bizlerden gelecek nesillerimize kalacak en büyük mirastır. Bu etkinlikte emeği geçen başta Orman İşletme Şefliğimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Güncel 11.11.2020 15:36:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

2

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

3

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

5

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

6

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 195 bin 200 depremzedeye psikososyal destek sağlandı